Stifter af Borderlinenetværket formidler om Borderline

 Ingen kommentarer endnu

Siden Pia Frydensberg, stifter af Borderlinenetværket, var 12 år husker hun symptomerne på Borderline. Især følelsen af ikke at høre til nogen steder – ikke at have et JEG eller en identitet – og følelsen af altid kun at eksistere for sin mors skyld. Med mellemrum faldt ordene i barndommen; “Skattepige, jeg lever kun pga. dig” og “Uden dig, ville jeg tage mit liv”. Pia oplevede seksuelle krænkelser fra sin stedfar som lille pige, hvorfor Pia ofte inddrager emnet ’seksualitet’ i oplæggene.

Da Pia fik stillet diagnosen Borderline i 2009 kunne hun begynde at arbejde med symptomerne. Det var dog først via direkte borderline-rettet terapi (dialektisk adfærdsterapi), at Pia mærkede reele og positive ændringer. I dag er Pia recoveret og formidler om recovery og livet med Borderline.

Oplæggene bærer præg af, at Pia er kommunikationsuddannet og har arbejdet i kommunikative stillinger en årrække, og hun høster af sin erfaring med feltet bla. via gennemførelse af oplæg og pårørendeundervisning i samarbejde med foreninger, uddannelsesinstitutioner og terapeuter fra Psykiatrisk Center København. Herunder har Pia haft muligheden for gennemførelse af adskillige pårørende-forløb, inpireret af modulet Family Connections (skabt af samme stifter som dialektisk adfærdsterapi; Marsha Linehan).

Kontakt Pia Frydensberg på pia@borderlinenetvaerket.dk eller via Pias privatmail: pia.f.laang@gmail.com.

Giv hendes website et kig: http://www.piafrydensberg.dk

 

sindetsdag_pia002 sindetsdag_piaperpeter