Stifter af Borderlinenetværket

 

Pia Frydensberg stiftede borderlinenetværket fordi hun ville møde andre ligesindede og gøre en forskel for andre sårbare.

Siden Pia Frydensberg, stifter af Borderlinenetværket, var 12 år husker hun symptomerne på Borderline. Især følelsen af ikke at høre til nogen steder – ikke at have et JEG eller en identitet – og følelsen af altid kun at eksistere for sin mors skyld. Med mellemrum faldt ordene i barndommen; “Skattepige, jeg lever kun pga. dig” og “Uden dig, ville jeg tage mit liv”. Pia oplevede seksuelle krænkelser fra sin stedfar som lille pige, hvorfor Pia ofte inddrager emnet ‘seksualitet’.

Da Pia fik stillet diagnosen Borderline i 2009 kunne hun begynde at arbejde med symptomerne. Det var dog først via direkte borderline-rettet terapi (dialektisk adfærdsterapi), at Pia mærkede reele og positive ændringer. I dag er Pia recoveret og formidler om recovery og livet med Borderline.

 

i 2018 valgte Pia at stoppe på sin post som formand og søge nye veje også indenfor feltet. Efterfølgene trådte Tenna Pedersen i Pias sko som formand for netværket. Hun er en ung pige med hjertet på det rette sted. Hendes historie er dog en anelse anderledes end Pias, som 21 årig fik hun en henvisning til psykiatrien grundet opstart af et misbrug til alkohol, selvmords tanker og selv skade. i 2 år var hun i behandling. Både individuelt samtale terapi og gruppeterapi. Efter de 2 år mærkede Tenna den reele positive ændring. i dag arbejder hun fuldtid i en Kvickly og arbejder frivilligt i netværket som Formand. Hun er recorveret og formidler om livet med Borderline.

 

Skriv et svar