Formand Pia Frydensberg formidler

 Ingen kommentarer endnu

Siden Pia Frydensberg, formand for Borderlinenetværket, var 12 år husker hun symptomer på Borderline. Især følelsen af ikke at høre til nogen steder – ikke at have et JEG eller en identitet – og følelsen af altid kun at eksistere for sin mors skyld. Med mellemrum faldt ordene i barndommen; “Skattepige, jeg lever kun pga. dig” og “Uden dig, ville jeg tage mit eget liv”. Pia oplevede også seksuelle krænkelser fra sin stedfar, hvorfor Pia ofte inddrager emnet ’seksualitet’ i sine oplæg.

Da Pia fik stillet diagnosen i 2009 kunne hun begynde at arbejde med symptomerne – dog først via direkte borderlinerettet terapi (dialektisk adfærdsterapi) i 2011. I dag er Pia recoveret og formidler om recovery og livet med Borderline. Det er p.t. blevet til knap 200 foredrag foruden gennemførelse af undervisning og deltagelse i supervision på bosteder ift. Borderline-ramte beboere.

Foredragene bærer præg af, at Pia er kommunikationsuddannet og har arbejdet i kommunikative stillinger en årrække, og hun høster af sin erfaring med feltet bla. via gennemførelse af oplæg og pårørendeundervisning i samarbejde med terapeuter fra Psykiatrisk Center København. Herunder har Pia fået muligheden for at gennemføre adskillige pårørende-forløb inpireret af modulet Family Connections (skabt af samme stifter som dialektisk adfærdsterapi; Marsha Linehan).

I dag arbejder Pia i socialpsykiatrien som udviklingskonsulent på et større socialpsykiatrisk center i Københavns kommune.

Kontakt Pia Frydensberg på pia@borderlinenetvaerket.dk eller via Pias privatmail pia.laang@gmail.com, og aftal et foredrag på plads, som passer til jeres organisation.

 

sindetsdag_pia002 sindetsdag_piaperpeter