I disse tider med corona

I disse tider, hvor vi bliver anbefalet at holde os inden døre.

I disse tider, hvor vi ikke må samles mere end 10 personer, så jeg faktisk ikke engang må samle min allernærmeste familie, fordi vi er for mange.

I disse tider, hvor Netflix bare ikke har et udvalg der er stort nok.

I disse tider, hvor samtlige bøger i reolen når at blive læst mere end én gang.

I disse tider, hvor det er svært ikke at tænke på sine ældre og syge pårørende.

I disse tider, hvor jeg mere end noget andet, har lyst til at pakke dem ind i vat og sende dem et trygt og rart sted hen, hvor de kan være i sikkerhed imens virus-helvede hærger.

I disse tider, hvor folk ikke længere hilser på hinanden, som om vi alle er omvandrende virus bomber.

I disse tider, hvor alle pludselig er langt væk, trods afstanden kun er 2-3 meter, for vi kan og må ikke længere nå hinanden.

I disse tider, hvor jeg ikke kan se en god ”gammeldags” TV-avis, fordi der står Corona alle steder.

I disse tider, hvor der på sociale medier er brok. Over alt og alle: Stop hamstring. Ork, det der Corona er slet ikke så slemt. Hvis folk bare blev inden døre så… Vi tager på druk og bliver smittet. Strømmen af brok, rygter og nyheder er uendelig. I disse tider, ville jeg ønske at der fandtes en knap i min hjerne, der kunne lukke al den information og brok ude. Men den knap har jeg ikke. Så jeg slukker i stedet for TV’et og internettet og nyder roen, når det hele bliver for overvældende.

I disse tider, hvor jeg som introvert elsker at jeg ikke behøver at finde på en undskyldning for ikke at ville komme på besøg. Men hvor jeg alligevel føler mit sociale barometer være i underskud og hige efter social kontakt.

I disse tider, hvor det er svært at sove om natten pga. tankemylder, for hvad nu hvis…

I disse tider, hvor ensomheden bare kommer buldrende på ubelejlige tidspunkter.

I disse tider, hvor jeg vælger at blive inden døre og forsøger, efter bedste evne, at efterkomme hvad vi bliver anbefalet.

I disse tider, hvor den eneste luft jeg får, er gennem mit vindue.

I disse tider, hvor organiseret larm og glæde rundt i landet, giver et skud ekstra energi til lige at holde det hele ud en dag mere.

I disse tider, hvor bare 5 minutters telefonsamtale med et betydningsfuldt menneske kan redde hele dagen.

I disse tider, hvor Facetime, telefonopkald og Messenger er GULD værd!

I disse tider, hvor jeg sætter god musik på og danser rundt. Det er et frygtelig ømt syn. Til gengæld er det virkelig, virkelig sjovt!

I disse tider hvor jeg skråler med på min yndlingssang, vel vidende at naboens ører bløder.

I disse tider, hvor jeg for alvor sætter pris på de små ting, når jeg betragter verden indefra. Lyden af fuglefløjt. Fornemmelsen af at der trods alt er liv, når biler kører på vejene. Synet af trætoppe der bevæger sig i vinden. Duften af regn. Varmen fra solen. Synet af folk der går tur. Det hyggelige ved en kop te og en god bog eller film iført nattøj og morgenhår kl. 15 om eftermiddagen, bare fordi.

I disse tider, hvor ligesindede for alvor står sammen og hjælper hinanden.

I disse tider, hvor to fremmede uselvisk hjælper hinanden.

I disse tider, hvor en snak med et vidt fremmed menneske kan løfte humøret.

I disse tider, hvor jeg er så enormt taknemmelig og stolt over at være en del af noget større.

I disse tider, hvor der er håb for og en tro på, at det her en dag stopper og alt vender tilbage til det normale.

Pas på hinanden og ræk ud efter en hånd, når det hele bliver ensomt og svært. Bed om hjælp og sig det højt. Jeg lover dig, du er ikke den eneste!

JEG føler mig til tider ensom og det er helt okay – specielt i disse tider.. 😊

Mia.