Om Borderlinenetværket

Borderlinenetværket blev dannet og stiftet i 2011 af formand Pia Frydensberg, efter mange år med egne kampe ift. Borderline. Det blev hurtigt tydeligt, at mange havde savnet en sådan interesseorganisation – og på kort tid blev adskillige grupper oprettet for Borderline-lidende og pårørende.

I dag – fra februar 2015 – er Borderlinenetværket blevet en frivillig forening. Borderlinenetværket tilbyder, foruden grupper og fora, en rådgivning bestående af recoverede Borderline-lidende, pårørende og rådgivere med psykologiuddannelse. Teamet koordineres af en rådgivningsleder, og er klar til at hjælpe med vinkler og råd ift. de kriser og situationer, som de spørgende måtte befinde sig i.

Netværket rummer også en erfaren stab af formidlere ift. foredrag om Borderline. Kontakt os for en aftale – og se hvilke organisationer som p.t. har booket os for undervisning/foredrag, under menupunktet ‘Foredrag’.

Vi samarbejder med relevante aktører som fx Landsforeningen SIND, Psykinfo, Psykiatriforeningernes Fællesråd – og terapeuter indenfor området, som supplerer os og sparrer med os ift. ny viden.

VELKOMMEN på sitet – vi håber I finder brugbar information!

 

208072_10151211497609521_1029241058_n

 

Borderlinenetværket dækker over en meget forskelligartet gruppe af mennesker både hvad angår baggrund, alder, geografi, livsstil og tilgang til tilværelsen. I Borderlinenetværket er der således både rige, fattige, chefer, kontanthjælpsmodtagere, fraskilte, gifte, forældre, barnløse, tidligt diagnostiserede og sent diagnostiserede – og vores kernesymptomer er forskellige. Netop denne forskelligartethed ønsker vi i Borderlinenetværket at formidle til omverdenen.

Borderlinenetværket er tænkt som en interesseorganisation med en styregruppe. I menuen kan du se, hvilke medlemmer, der sidder i styregruppen.