Støttemedlemskabet

Borderlinenetværket er drevet af et større antal ildsjæle, som frivilligt lægger tid, kræfter og engagement i at skabe en forening og interesseorganisation for mennesker med Borderline personlighedsforstyrrelse og pårørende hertil – samt udbrede kendskabet til personlighedsforstyrrelsen.

Se præcis målbeskrivelse i vedtægterne under menupunktet ‘Om os’.

God vilje kan dog ikke gøre det alene. Derfor har vi meget brug for støtte fra vores brugere. Det er ikke gratis at være en aktiv og tilstedeværende interesseorganisation, som skal kunne forandre på tingene – og skal kunne tilbyde mere end blot gruppe-samspil.

Som bruger af Borderlinenetværket støtter du med et støttemedlemsskab à 150 kr. (beløbet dækker 1 års medlemskab) – som giver dig følgende:

* At du kan benytte en række fora for Borderline-lidende eller pårørende – alle med faste adminteams, som håndhæver regelsæt og rammer.

* At du frit kan benytte Borderlinenetværkets rådgivning, som består af dels recoverede fra Borderline, pårørende til Borderline-lidende og psykologi-uddannede rådgivere.

* At du kan deltage gratis i et årligt foredrag om Borderline – henvendt både til Borderline-ramte og pårørende.

* At du som pårørende kan deltage gratis i pårørendeundervisning og pårørendegrupper v. oprettelse (løbende)

* At du bidrager direkte til Borderlinenetværkets aktive indsats for større viden, og bedre forhold for Borderline-lidende og pårørende i psykiatrien.

* At du kan få udgivet personlige blogindlæg via Borderlinenetværkets blog.

* At du kan deltage i undersøgelser, case-deltagelser v. artikler o.l. samt forskningsprojekter (du tilmelder dig blot via info@borderlinenetvaerket.dk).

Du bidrager med dit støttemedlemskab herunder – via PAYPAL  eller indbetalt via BANK. Ved begge tilfælde skal du anføre dit fulde NAVN, ADRESSE og EMAILADRESSE. Disse informationer kan alternativt sendes til info@borderlinenetvaerket.dk. Uden nævnte kontaktinfo, er dit medlemskab ikke gyldigt. Lovgivningen ift. gyldigt medlemskab af en forening tilskriver, at disse informationer registreres ved oprettelse af et medlemskab.
PayPal: (obs! du behøver ikke at oprette dig i PayPal for at benytte dette – det snakker PayPal blot positivt for i sin tekst derinde).

Rigtig mange glemmer adressen – så igen: HUSK ADRESSEN 🙂
Du kan ydermere donere et frivilligt beløb hvis du har mulighed for dette.Frivillig donation:
Kontonummer: 3161394831
Reg. nr.: 1551
(Danske Bank)

Borderlinenetværkets cvr nr: 36351039

 

 

Vi glæder os til samarbejdet med dig som bruger af Borderlinenetværket!