Borderlinenetværkets pårørendeforum

Borderlinenetværkets pårørendeforum

Pårørende til borderline-lidende kan føle sig meget alene med deres tanker og følelser. Derfor anbefaler vi at pårørende bliver en del af en pårørendegruppe.

Borderlinenetværket har et lukket pårørendeforum samt en on/off pårørendeundervisningsgruppe via Facebook, som p.t. rummer ca. 200 medlemmer.  At forummet er lukket vil sige, at kun medlemmerne af gruppen kan se indholdet. Har du brug for at skrive med andre pårørende, er du meget velkommen til at blive tilføjet til forummet. Du sender blot et link til din facebookprofil via vores kontaktformular. Husk at skrive, at du er pårørende!

Ydermere har vi on/off fysiske pårørendegrupper. Vi skriver ud til alle medlemmer når vi har nyt om dette. Derfor er det vigtigt, at du har angivet din mailadresse til os ved registrering af dit medlemskab.

Vi har ydermere en rådgivning, bestående af psykologiuddannede rådgivere, pårørende og recoverede fra Borderline. Rådgivningen tager hjertens gerne i mod jeres spørgsmål. Kontakt via rådgivningsformularen, under menupunktet ‘Om os’/Borderlinenetværkets rådgivning.

Desværre er der generelt mangel på Borderline-pårørendegrupper omkring i landet. Det er svært at tiltrække frivillige kræfter til opgaven. Går du/I med et behov for at starte en sådan i jeres område, hjælper vi hjertens gerne processen i gang. Skriv endelig til os.