Tilbud, ikke-Medlemmer

Borderlinenetværket tilbyder også hjælp og rådgivning for ikke-medlemmer.

Borderlinenetværks rådgivning er ubegrænset for medlemmer. Har man imidlertid ikke ønske om eller behov for andet end en enkelt eller to samtaler, er det også en mulighed.

1 times rådgivning koster 50,-
2 timers rådgivning koster 100,-
3 timers rådgivning koster 150,-

Et støttemedlemsskab koster 150,- årligt og giver bl.a. ubegrænset brug af netværkets rådgivning. Se øvrige fordele ved et støttemedlemsskab under fanen “støttemedlemskab”

Rådgivningen foregår via telefonsamtale eller som chat rådgivning over Facebook. Dette afhænger af, hvad der ønskers. Og der tages udgangspunkt i dine behov og de problemstillinger du måtte side med.Der er også mulighed for, uden et medlemskab, at få adgang til Borderlinenetværkets lukkede Facebook-grupper, hvor der er tilknyttet en eller flere administratorer, der sørger for at regler overholdes og at der er en god tone i gruppen. Det vil ligeledes også være muligt at kontakte administratorerne, hvis man ligger inde med en god idé til en debat eller andet.

Brug kontaktformularen under fanen kontakt borderlinenetværket for mere info eller send en mail til Tennaborderlinenetvaerket@gmail.com

Kontonummer: 0001026288
Reg. nr.: 5954
(Andelskassen)

Borderlinenetværkets cvr nr: 36351039