Vi søger tre frivillige …

Borderlinenetværket søger følgende frivillige p.t.:

 

En admin til adminteamet for Borderlinegrupperne:

Har du en stor lyst til, at gøre en positiv forskel for mennesker med Borderline, er god til at samarbejde samt tage i mod retning og regler fra en adminleder, og forstår at holde hovedet koldt når følelserne koger over hos medlemmer i borderlinegrupperne – så er rollen som admin måske noget for dig!  Skriv til info@borderlinenetvaerket.dk hvis du kan se dig selv i rollen.

 

En rådgiver til Borderlinenetværkets rådgivning:

Har du en stor lyst til, at gøre en positiv forskel for mennesker med Borderline og pårørende, samt er en super lytter med stor empatisk forståelse, kan det være, at det er dig rådgivningen søger …  Enten har du selv levet med Borderline og er recoveret i dag, eller er pårørende til et menneske med Borderline og har oparbejdet stor viden om diagnosen – eller du er uddannet indenfor psykologi og evt. området. Skriv til rådgivningsleder Sabrina Jørgensen på sabrina@borderlinenetvaerket.dk ved interesse for rådgiver-rollen.

 

En redaktør til Borderlinenetværkets blog og nyhedsplatform:

Elsker du at formidle skriftligt, har sans for grammatik og stavning – samt evner at formulere dig på en forståelig og tydelig måde, når det omhandler tekster om psykisk sygdom og relaterede emner? Så er du måske Borderlinenetværkets nye redaktør …  Skriv til info@borderlinenetvaerket.dk ved interesse.

 

208072_10151211497609521_1029241058_n

 

Skriv et svar